Werkplaats - Century Cars Heemstede

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkplaats

ONZE WERKPLAATS
Century Cars Heemstede  heeft een eigen, goed uitgeruste werkplaats. Wij zijn volledig gericht op het onderhouden en repareren van Amerikaanse auto's.
Daarnaast beschikken wij over diagnose apparatuur en gereedschappen die speciaal voor de reparatie en onderhoud van uw auto zijn ontwikkeld. om zo Uw probleem of storing snel en vakkundig te kunnen oplossen.

ONDERHOUD
Amerikaanse wagens staan bekend om hun betrouwbaarheid. Maar ook voor deze auto's geldt: goed onderhoud voorkomt problemen. Of uw auto door ons geleverd is of door een collega, u bent van harte welkom voor uw onderhoudsbeurten en reparaties.


SCHADE
Century Cars
Heemstede Heeft ook een eigen schade afdeling waar wij ook in alle wensen van onze klanten kunnen voorzien. Of het nu gaat om parkeer schade of dat u een andere kleur op uw auto wilt het is bij ons allemaal mogelijk.

ONDERDELEN
Wij leveren alle onderdelen voor Chevrolet, Ford en Dodge. Of het nu gaat om originele of after-market onderdelen, wij leveren tegen kwaliteit tegen een goede prijs. Ook voor uw 4x4 banden bent u bij Century Cars Heemstede aan het juiste adres.

KEURINGEN
Tevens kunt u bij ons terecht voor de APK keuring, Klein of groot rijbewijs. Maar ook voor een aankoop keuring.
Heeft u zelf een auto op het oog in Amerika ? Century Cars
Heemstede kan het gehele import traject voor u verzorgen, inclusief alle keuringen en het op Nederlands kenteken zetten.

LPG INBOUW

Met de huidige benzineprijzen wordt het steeds voordeliger om op LPG te gaan rijden. Bij Century Cars Heemstede kunt u terecht voor LPG systemen van de merk Prins.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu